Un crim molt cinematogràfic

1408

Imatge del premiComença el compte enrere per engegar el crim cinematogràfic de L’escriba. Esteu preparats? Ja heu esmolat bé les lupes detectivesques?

Per fer que el joc sigui una mica més emocionant sortejarem un lot de 3 DVDs entre tots els que endevineu qui és l’assassí. Us deixem tot el cap de setmana per acabar de preparar-vos, però dilluns hi haurà un crim i sereu vosaltres els que haureu de descobrir qui ha estat el culpable.

[td_text_with_title custom_title=”Com funcionarà el crim?”]

Dilluns hi haurà un assassinat i 9 sospitosos. Cada setmana penjarem la coartada d’un dels sospitosos i tu seràs l’encarregat d’analitzar-les i endevinar qui és l’assassí.

Quan arribem al final del crim, amb la darrere de les coartades, ens podreu enviar la vostra resposta a través de les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter o Linkedin o a través del correu electrònic info@lescriba.cat.

[td_text_with_title custom_title=”Què és el premi?”]

El premi serà un lot de 3 DVDs: Psicosis (de Hitchcock), Los pájaros (de Hitchcock) i Los mejores cortos de Pixar 2.

Molta sort a tots els participants!
Anterior“Els desposseïts” de Szilard Borbely
SegüentShowrunner literari
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.