El cap de setmana del 2, 3 i 4 de febrer, Barcelona acollirà la tercera edició del Saló del cinema i les sèries, un saló dedicat a aportar un nou punt de vista a les sèries i al món del cinema. En el seu tercer any consecutiu, les xifres avalen i consoliden aquest saló, que va comptar amb més de 45.000 visitants en les seves dues primeres edicions.

Un dels punts forts d’aquesta edició són les xerrades d’especialistes i professionals del món del cine, com ara directors, actors, guionistes, etc. de la talla d’Alberto Amman o Nacho Vigalondo. També s’hi podran veure 115 expositors amb escape rooms, projectes de crowfunding de llargmetratges, curts i sèries, etc.

L’atractiu més gran del saló són les exposicions dedicades a sagues o pel·lícules de fantasia, ciència ficció, etc. com Harry Potter, Star Wars o Alien. L’estrella de la corona és l’exposició dedicada a la productora Gaumont.

Altres activitats interessants per als visitants són mostres i espais de doblatge i un espai de realitat virtual en 360 graus per submergir-nos en altres mons.

Així doncs, us esperen 114 expositors, 35 xerrades i 15 exposicions de cinema i sèries en estat pur. Podeu consultar la programació al web del saló.

 

On i quan?

La Farga Centro de Actividades (C/ Barcelona, 2. 08901 L’Hospitalet de Llobregat, BCN)
2, 3 y 4 de febrer de 2018

AnteriorLes quatre estacions en un dia
SegüentLovers & haters. Els premis de cinema
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.