S’acosta el Festival de San Sebastián

1532

img_22958El proper dia 16 de setembre s’inaugura la 64a edició del Festival de Cinema de San Sebastián, una cita que tots els amants del cinema esperen amb ganes per poder desv

elar els títols que passaran a ser una obligació o no. L’any passat, el nostre corresponsal Marc Orra ens va portar de primera mà tota aquella informació que volíem, aquest any ens hem proposat ampliar la informació i hi hem enviat dos corresponsals, Marc Orra i Irene Solanich.

Cada dia actualitzarem la informació amb cròniques que podreu veure des del web de L’escriba o a través de les xarxes socials que procurarem mantenir d’allò més actives amb les últimes novetats.

Si voleu saber quines pel·lícules es projectaran i quins actes s’hi duran a terme podeu entrar a la web oficial del Festival.

Anterior‘L’església del mar’ de Ildefonso Falcones
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.