Ruleta literària per La Marató de TV3

1738

L’Escriba organitza una ruleta literària per participar a la causa de La Marató de TV3 (aquest any dedicada a les malalties del cor). Per aquest motiu fem una crida als nostres lectors per demanar-los que ens ofereixin aquells llibres del fons de l’estanteria que acumulen pols o que volen compartir amb altres persones.

Busquem donatius de llibres de qualsevol temàtica. Aquells que vulgueu participar amb un donatiu poseu-vos en contacte amb RuletaL’Escriba a través dels següents canals:

info@lescriba.cat

669 36 00 49

Facebook  Facebook L’Escriba

Twitter @lescribacatTwitter

 

També us informem que el proper diumenge 14 de desembre ens podreu trobar a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu (davant la botiga Papers) amb la nostra ruleta literària. Us convidem a formar part d’aquesta fantàstica diada amb tots nosaltres.

Ajudeu-nos a fer córrer veus i descarregueu-vos en versió pdf la nostra crida:.

Col·labora:   PAPERS
A benefici de: Marató TV3

AnteriorParticipa al concurs de booktrailers!
SegüentEl Bigoti, d’Emmanuel Carrère
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.