Ràdio Manlleu baixa a la plaça per Sant Jordi

1807

00000El proper dissabte 23 d’abril, aprofitant la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’emissora local Ràdio Manlleu traslladarà el seu estudi sota les voltes de la plaça Fra Bernadí, concretament davant de l’Ajuntament.

Dídac Gelabert i Sílvia Plana dirigiran el programa especial de Sant Jordi dedicat no només a homenatjar les tres grans figures de la literatura que enguany commemoren festivitats (Llull, Cervantes i Shakespeare), sinó també a autors locals a més de comptar amb la col·laboració d’alguns programes fixes de l’emissora.

La retransmissió s’iniciarà a les 10 del matí amb la presència de Joan Silva, doctor en filologia clàssica que ha dedicat part del seu temps lliure a estudiar la musicalitat d’alguns poemes clàssics i medievals per a després posar-los música. Després del tret de sortida, molts altres professionals passaran per a parlar de la figura dels tres grans autors de la literatura universal: Joan Brugués parlarà sobre Ramon Llull, Sergi Oliva sobre Cervantes i Irene Solanich, Shakespeare.

Combinats amb aquests tres escriptors, passaran pels micròfons autors locals amb més o menys recorregut dins els món literari com Anna Masnou, que recentment ha publicat la seva primera novel·la, Swing Club; o els poetes Biel Barnils, Anna Miralpeix i Montse Llorens, que protagonitzaran una tertúlia sobre poesia.

També alguns col·laboradors fixes de Ràdio Manlleu baixaran a la Plaça per celebrar conjuntament la Diada, com L’hora del Llop, el programa juvenil Els al·lots en un coveTorna-la a tocar, Sam, el programa de cinema per excel·lència de Ràdio Manlleu que va deixar-se d’emetre la temporada passada i que reneix per a aquesta ocasió.

A més de tots aquests grans blocs, el programa tindrà connexions en directe des de diferents punts de la Plaça per seguir moment a moment la festivitat i els oients podran escoltar les recomanacions d’alguns personatges coneguts de la població, així com acostar-se a l’actualitat de la Biblioteca Municipal amb la seva directora Núria Silvestre.

AnteriorQuan el rumor oprimeix la llibertat
SegüentSant Jordi ja és aquí!
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.