Confinament. Les mesures per frenar l’expansió del coronavirus impliquen quedar-se a casa, tasca difícil per a molta gent. Però no hi ha desgràcia que no porti coses bones, perquè uns dies de confinament poden ser ideals per muntar aquells prestatges d’IKEA que tens a les golfes, per veure aquella sèrie pendent, per fer croquetes, manualitats… A L’Escriba, seguint el nostre modus operandi, no podem fer altra cosa que recomanar-vos que mireu pel·lícules i sèries, i que llegiu.

Pel que fa a pel·lícules i sèries podeu fer una repassada als nostres darrers articles i esperar els que estan per venir, ja que nosaltres també estem confinats. Pel que fa a llibres, a més dels que us anem recomanant habitualment, podeu fer un cop d’ull a aquest vídeo de YouTube. El booktuber Jan Arimany, altrament conegut com Trotalibros, ha creat un vídeo ple de recomanacions amb l’ajuda i col·laboració de nombrosos booktubers i bookstagrammers. Entre els lletraferits es troba la nostra companya Aida Montoya, que sota el lema “quéda’t a casa i llegeix”, ens proposa llegir Todos quieren a Daisy Jones.

Portada_ Foto de Libro creado por freepik – www.freepik.es

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCINECLUB VIC. Diamantino
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.