L’estiu és per a infants i joves temps de passar-ho bé, estar amb la família i els amics, banyar-se a la platja o a la piscina, fer esport… Res d’escola. O sí? Les vacances d’estiu estan bé, però són dos mesos sense escolarització i potser és important repassar tot allò que els alumnes han après al llarg del curs escolar. Les opcions per fer-ho són diverses; l’oferta de casals d’estiu és àmplia i variada, però també podem recórrer als quaderns d’estiu.

L’editorial Castellnou compta amb una col·lecció de quaderns d’estiu que van fins a 2n d’ESO i combinen el repàs i els jocs perquè es diverteixin mentre aprenen. Una proposta didàctica per aprendre i repassar de forma dinàmica i lúdica i, per què no dir-ho, econòmica!

A L’escriba hem tingut a les mans el quadern Faré 2n de primària, un quadern útil per preparar els nostres infants pel pas a segon curs. Aquest quadern compta amb una pàgina de presentació amb un calendari per tal que ells mateixos facin la seva pròpia planificació. Els infants hi trobaran activitats de català, castellà, anglès, matemàtiques i coneixement del medi.  També hi trobaran un espai de jocs i d’entreteniments; perquè aprendre no ha de ser avorrit! Per si això fos poc, hi ha un joc amagat en què podran guanyar un munt de premis. Finalment, no ens podem oblidar del solucionari, amb el qual podreu comprovar els resultats de les activitats i el seu assoliment.

 

Joc amagat

Les diferents activitats que l’alumne anirà resolent al llarg del quadern li donaran les pistes per resoldre el joc amagat, amb el qual pot guanyar un premi a l’esforç, l’habilitat i l’enginy!

  • Amb el quadern d’Educació infantil i els de 1r, 2n, 3r i 4t de primària poden guanyar una entrada per a 4 persones a Port Aventura i 5 lots de llibres.
  • Amb els de 5è i 6è de primària i els de l’ESO poden guanyar una entrada per a 4 persones a Port Aventura i 5 lots de llibres.

Com podeu participar-hi:

  1. Entreu a http://www.castellnouedicions.com
  2. Feu clic a l’apartat del sorteig d’estiu.
  3. Completeu el formulari que hi apareix.
  4. Adjunteu en aquest formulari la foto del Joc amagat resolt que trobareu a l’última pàgina del quadern.

Podeu participar de l’1 de juny a l’11 de setembre. Els guanyadors s’anunciaran el dia 13 de setembre.

Molta sort a tots!

 

AnteriorL&H. La historia interminable
SegüentSelecció daurada de sèrie B
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.