Aquest cap de setmana l’editorial Xandri ens ve a presentar el seu darrer llibre: Terra de crims, un recull de relats negres amb presència d’autors osonencs i, en especial, de la nostra col·laboradora Irene Solanich. La presentació tindrà lloc dissabte 27 a les 7 de la tarda a l’Ateneu de Manlleu.

Sinopsi

El crim està a tot arreu… i sí, també en tenim als nostres pobles i ciutats. El llibre que tens a les mans és un recull de deu relats breus escrits per cinc dones i cinc homes que comparteixen la passió per la novel·la negra i han decidit ambientar-la al costat de casa nostra. Els capítols del llibre els tens ben presents perquè formen part del que som. Tradicions, expressions, trets culturals, gastronomia,… Obre bé els ulls i la ment i veuràs que vivim en una terra de crims amb motius molt nostrats per matar…

Us hi esperem!

AnteriorCrítica de ‘Els 100’
SegüentNominacions als Oscars 2018
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.