El proper dijous 29 de febrer, a les 19h, Gabriel Salvans i Lluís Badosa presentaran el seu llibre Tarot de Folgueroles a la Biblioteca de Manlleu.

Es tracta d’una obra que es presenta dins una capsa i que consta de 25 díptics: un amb una breu introducció dels autors, dos més amb llurs biografies i, seguidament, les 22 cartes del tarot, cadascuna amb el seu poema de 22 versos i la il·lustració corresponent, a més d’un gató il·lustrat i un joc de naips per «tirar» el tarot.

L’obra neix de l’amistat dels dos autors, en un moment vital difícil de Gabriel Salvans després de la mort de la seva dona. Les caminades els van portar a parlar d’una de les grans aficions de Badosa, el tarot, i el seu significat vital.

Conduirà l’acte Nan Orriols, amic dels dos artistes. La Llibreria Contijoch serà present a l’acte per vendre exemplars d’aquesta obra artística única.

AnteriorCINECLUB XIC. Hugo
Següent‘Dune’ de Frank Herbert
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.