Presentació negra aquest divendres a Can Puget

1740

Seguint amb les activitats proposades pels divendres de juliol per L’escriba, aquest divendres 24 de juliol a les 8 del vespre a la Sala d’exposicions de Can Puget hi haurà una presentació de dos llibres.

Per una banda, l’Ajuntament de Manlleu i l’editorial Témenos presentaran el llibre que recull els relats finalistes del Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu d’enguany. Com a representant de l’Ajuntament hi haurà la regidora Marta Alsina Maria Vilanova, guanyadora de l’edició passada, vindrà en nom de Témenos editorial.

Per l’altra, l’editorial Xandri presentarà el llibre Els crims nostrats, un interessant exponent del gènere negre i criminal amb històries inspirades pel folklore català. Si voleu conèixer l’autora d’un dels relats, podeu recuperar l’entrevista que vam fer fa poquet a Roser Cabré-Verdiell.

 

image-0002

AnteriorTekstum o com valorar un llibre a partir de les paraules que genera
SegüentEntrevista a Ramon Muns
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.