Dijous 2 de març a les 18.30 h Gemma Ventura, guanyadora del Premi Josep Pla 2023, presentarà La llei de l’hivern a Muntanya de llibres de Vic. L’acompanyarà l’editora Montse Ayats.

Aquesta és la primera novel·la d’aquesta escriptora, a qui segurament haureu llegit en alguna ocasió al digital cultural Catorze, on publica textos i converses a fons des del 2015. Ara a més a més n’és la subdirectora.

A La llei de l’hivern, una noia vetlla el seu avi, i en la solitud absoluta té dues grans companyies: la de la memòria i la de la imaginació. Mentre els cirerers es despullen, la llei de l’hivern s’imposa recordant-nos que per renéixer cal deixar anar.

Amb un aire intimista i màgic, aquesta novel·la fa visible l’invisible: les persones que no hi són però que ens guien a cau d’orella, l’amor que fem existir quan necessitem que existeixi i la forma com suplim cada absència.

Imatge de portada

Anterior“Les causes invisibles”, Jaume Valor
SegüentAquest divendres 3 de març als cinemes…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.