Divendres 10 de febrer a les 18.30h la llibreria Muntanya de Llibres de Vic acollirà la presentació del nou llibre de Melcior Comes, El dia de la balena, amb la presència de l’autor i la seva editora, la manlleuenca Ester Pujol.

Melcior Comes s’estrena a l’editorial Univers amb una història iniciàtica protagonitzada per un noi de 14 anys que passa l’estiu treballant d’amagat dels seus pares en un supermercat. Un relat breu que ens parla de la infantesa que s’acaba, dels propis errors, dels primers amors i de les amistats que perduren. Comes, llicenciat en Dret i en Teoria de la Literatura, és autor també de Sobre la terra impura (premi Crítica Serra d’Or de novela i premi Joan Crexells de narrativa) i Tots els mecanismes, entre d’altres. Col·labora també a diversos mitjans com l’Ara i El Punt Avui.

 

Portada

Anterior“Archivo de tormentas II: Palabras radiantes”, Brandon Sanderson
SegüentTEATRE. Històries de l’avi Josep
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.