Sou uns cinèfil de cap a peus? Seguiu els Oscars i tots els premis que es presenten per veure si la crítica està amb vosaltres o si sou vosaltres els que aneu contra el món? Doncs llegiu amb atenció perquè empassar-vos totes les pel·lícules nominades pot tenir premi!

A L’escriba volem convidar-vos a jugar la nostra porra dels Oscars 2022. Sereu capaços d’encertar tots els premis? La gala tindrà lloc el 27 de març, així que us deixarem temps fins al divendres 25 de març per fer les vostres apostes. 

Per participar només heu de clicar sobre el link que us deixem a continuació i ompli el formulari. Recordeu que cal respondre a totes les categories amb quina creieu que pot ser la candidatura guanyadora. Si no ho veieu clar, proveu sort, que no descompta!

El guanyador, és a dir, qui més categories encerti, s’endurà un lot de pel·lícules; el llibre No en cap altre lloc de Marta R. Gustems i Maiol de Gràcia, cortesia de Llibres del Delicte; una revista i una bossa de L’escriba. MOLTA SORT!

Participa a la porra

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de L’Escriba (@lescribacat)

 

Portada

AnteriorCrítica d'”All of Us Are Dead”
Següent“Som uns pringats”, Empar Fernández
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.