Sou uns cinèfil de cap a peus? Seguiu els Oscars i tots els premis que es presenten per veure si la crítica està amb vosaltres o si sou vosaltres els que aneu contra el món? Doncs llegiu amb atenció perquè empassar-vos totes les pelis pot tenir premi!

A l’Escriba volem convidar-vos a jugar la nostra porra dels Oscars 2019. Sereu capaços d’encertar tots els premis? La gala tindrà lloc durant la matinada del 24 de febrer, així que us deixarem temps fins al 22 de febrer per fer les vostres apostes. Com sempre, podreu seguir la gala amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials.

Per participar només heu se seguir l’enllaç que us deixem a continuació i emplenar el formulari que us apareixerà. Recordeu que cal respondre a totes les categories amb quina creieu que pot ser la candidatura guanyadora. Si no ho veieu clar, proveu sort, que no descompta!

El guanyador, és a dir, qui més categories encerti, s’endurà un lot de pel·lícules! MOLTA SORT!

PORRA DELS OSCARS 2019

 

AnteriorCINECLUB VIC. La balada de Cable Hogue
SegüentLes lletres rugoses de Maria Montessori
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.