Avui us presentem tres de les propostes cinematogràfiques que trobarem al Festival de San Sebastián a partir del dia 21. En aquest primer tast, ens endinsem en una de les seccions més seguides del festival com és Perlas, i hem escollit el que segurament són les estrenes més mediàtiques i, per què no, les més hollywoodianes.

A Star Is Born

En primer lloc tenim el debut en la direcció de Bradley Cooper, que es posa al cap davant d’aquest projecte, del qual també n’és el protagonista formant duet amb Lady Gaga. A Star Is Born és una nova versió de la mítica pel·lícula romàntica sobre un músic que descobreix una artista que no passa pel seu millor moment i de la qual s’acabarà enamorant. La pel·lícula és va estrenar dins la secció oficial del Festival de Venècia fora de concurs i va dividir a la crítica a parts iguals. Veurem què en pensen els nostres experts.

https://www.youtube.com/watch?v=yfzKSGTVhUE

 

BlacKkKlansman

La segona proposta és la del gran Spike Lee, que ens porta BlacKkKlansman, la història real de com un policia afroamericà  va aconseguir infiltrar-se dins les altes esferes del Ku Kux Klan. En el repartiment hi trobem a John David Washington i Adam Driver (La suerte de los Logan, Star Wars VII, VIII, Paterson…). La pel·lícula va guanyar el gran premi del jurat del passat Festival de Cannes, i coneixent la trajectòria d’aquest director, de ben segur que no deixarà indiferent.

https://www.youtube.com/watch?v=Sj4YUf7t5tw

 

First Man

En últim lloc i com ha plat fort i tenim una de les joves promeses del moment en la direcció. Damien Chazelle es posa de nou darrera les càmeres després de l’èxit del seu darrer treball La La Land, per explicar-nos la història de la missió més important de la NASA com va ser el fet de portar l’home a la Lluna. Amb Ryan Gosling (La La Land, Dos buenos tipos, La gran apuesta…) en el paper de Neil Armstrong, el director vol aprofundir en el sacrifici i el risc que va suposar aquesta aventura tant per la NASA com pel mateix Neil Armstrong. First man està basada en la novel·la de James R. Hansen i va ser l’encarregada d’inaugurar el passat Festival de Venècia.

https://www.youtube.com/watch?v=S3v8EXr-x4Q

AnteriorMeravelles del desert: ‘Diaris del Sàhara’, Sanmao
SegüentLa gran batalla per la vida
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.