El doctor Evans, un neurocirurgià d’inestimable reputació, veu la seva vida truncada pel segrest de la seva filla Julia. El seu segrestador no li demana cap rescat milionari, sinó que el seu proper pacient no surti viu del quiròfan. “El pacient” és, ni més ni menys, que el president dels Estats Units.

Una trama plena d’emoció, d’intriga i de nervis a flor de pell pel fet que canvia constantment l’statu quo del nostre protagonista i en què els fets donen un gir de 180 graus amb què Gómez-Jurado aconsegueix trencar tots els nostres esquemes i expectatives. Girs inesperats que donen aire fresc i noves possibilitats al desenllaç que tothom creu conèixer de bon començament, però que van canviant a mesura que s’avança en la lectura.

A la trepidant narració se li suma un ritme frenètic del que no te’n pots desempallegar i que t’obliga a llegir un capítol, i un altre, i un altre… fins al final.

És una novel·la per aquells que busquen acció, ritme, capítols curts i una aventura que podria ser ben bé una sèrie de la Fox. El to és amè i distès i gens enfarfegat, l qual cosa encara la fa més ràpida. En resum: una lectura voraç.

AnteriorUnderground. Haruki Murakami
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.