Nubico. Una nova forma d’accés a una biblioteca virtual

2150

Revolució al món de la lectura digital. Arriba Nubico.

Telefònica Espanya i El Círculo de Lectores uneixen forces per crear una nova plataforma que alhora aporta una nova forma de lectura. Es tracta de Nubico.Nubico

Nubico és una plataforma de lectura digital que funciona a través de subscripcions. La idea és tenir accés il·limitat a milers d’obres per una quota mensual. És un funcionament similar al d’altres serveis Spotify, però en el mercat de la lectura.

Ofereix un ampli accés a diferents tipus de gèneres (novel·la, assaig, poesia, teatre, guies de viatges, biografies, llibres d’aprenentatge, etc.), en diferents idiomes (català, espanyol, esukera, gallec, anglès, francès, alemany, italià i portuguès).

A part de les avantatges com a usuari Premium (és a dir, pagant la tarifa mensual), també ofereix altres serveis. Podem trobar una botiga de llibres digitals per poder comprar i descarregar, i per poder comprar el vostre lector digital o tauleta.

Us convidem a fer-hi una ullada i que ens feu arribar la vostra opinió. Penseu que pot tenir èxit?

AnteriorAlguns dels millors llibres de terror
SegüentSimbiosi. Una història d’amor.
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.