Nubico. Una nova forma d’accés a una biblioteca virtual

1684

Revolució al món de la lectura digital. Arriba Nubico.

Telefònica Espanya i El Círculo de Lectores uneixen forces per crear una nova plataforma que alhora aporta una nova forma de lectura. Es tracta de Nubico.Nubico

Nubico és una plataforma de lectura digital que funciona a través de subscripcions. La idea és tenir accés il·limitat a milers d’obres per una quota mensual. És un funcionament similar al d’altres serveis Spotify, però en el mercat de la lectura.

Ofereix un ampli accés a diferents tipus de gèneres (novel·la, assaig, poesia, teatre, guies de viatges, biografies, llibres d’aprenentatge, etc.), en diferents idiomes (català, espanyol, esukera, gallec, anglès, francès, alemany, italià i portuguès).

A part de les avantatges com a usuari Premium (és a dir, pagant la tarifa mensual), també ofereix altres serveis. Podem trobar una botiga de llibres digitals per poder comprar i descarregar, i per poder comprar el vostre lector digital o tauleta.

Us convidem a fer-hi una ullada i que ens feu arribar la vostra opinió. Penseu que pot tenir èxit?

Comparteix
AnteriorAlguns dels millors llibres de terror
SegüentSimbiosi. Una història d’amor.
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.

1 comentari

  1. Crec que és un model de negoci que pot estar molt bé per a lectors molt actius. Tot i això, partint de la meva experiència personal, aquest tipus de plataformes tenen un o dos llibres famosets o que valguin la pena i la resta no criden gaire l’atenció. Per altra banda tenen un servei de venta de llibres, de manera que acabes pagant una suscripció que no utilitzes i a més et compres els llibres que realment t’agraden. Penso que pot funcionar si realment aconsegueixen tenir un ventall de llibres atractius, la qual cosa no és fàcil. A veure com ho solventen, però no està malament plantejar nous models i noves plataformes i que no quedi tot restringit a Amazon i Apple. No puc parar de pensar que el sector encara ha de treballar molt per tenir iniciatives efectives.

Comments are closed.