Prepareu-vos per passar autèntica por amb un recull d’alguns dels llibres de terror més esgarrifosos.

EL TRAJE DEL MUEl trajo del muertoERTO  de Joe Hill

Jude Coyne és una estrella de rock, a l’estil Marilyn Manson, ja retirada. Viu en una mansió apartada, amb l’única companyia del seu representant i la seva parella, que és molt més jove que ell. L’única cosa que encara el fa somriure és col·leccionar objectes relacionats amb el món sobrenatural. Navegant per la xarxa, un dia decideix licitar per un fantasma que se subhasta, i uns quants dies més tard, rep una capsa estranya en forma de cor que conté el vestit d’un mort. Al cap de poc, l’espectre, Craddock, se li apareix. Al principi són unes aparicions subtils, però de seguida es torna més amenaçador. El dia que el seu representant se suïcida, en Jude i la seva parella decideixen abandonar la mansió i emprendre una fugida desesperada per salvar-se. Però resulta que no hi ha cap cosa tant difícil que escapar d’un fantasma, i encara menys si ve directament del passat.

Una excel·lent novel·la de terror de la mà del Joe Hill, fill del mestre del terror, Stephen King.

MISERY de Stephen KingMisery-libro

Un escriptor té un greu accident i es desmaia. Quan torna en sí veu que es troba en una casa on viu una dona molt misteriosa, corpulenta i amb un caràcter d’allò més estrany. Es tracta d’una antiga infermera involucrada en unes morts misterioses que van passar a diferents hospitals. Aquesta dona és capaç del pitjors horrors, i l’escriptor, que té les cames trencades ha de lluitar, entre terribles dolors, per poder sobreviure.

 

 

DESCANSA EN PAZ por John Ajvide Lindqvist

Descanza en paz

Hi ha alguna cosa molt estranya a punt de passar a Estocolm. Enmig d’una onada de calor la gent comença a adonar-se que no poden apagar el llum ni els aparells elèctrics. De sobte, una notícia sacseja la població de la capital sueca: els morts que es troben en el tanatori estan ressuscitant. Què volen? Per descomptat, tornar a casa.

 

 

 

 

LA MALEDICCIÓ DE HILL HOUSE por Shirley JacksonLa maledicció de Hill House

Hill House és una mansió solitària que arrossega una reputació d’allò més sinistra. Montague decideix llogar-la i busca ajudants disposats a passar-hi una temporada per tal que prenguin nota de qualsevol fenomen paranormal que notin per documentar el llibre sobre cases embruixades que prepara el doctor. Per descobrir què passa a la casa haureu de llegir el llibre.

 

 

EL GAT NEGRE I ALTRES CONTES D’HORROR de Edgar Allan Poe
El gat negre i altres contes d'horror

Recull de contes del gran mestre del terror:

 • El gat negre
 • El pou i el pèndul
 • La màscara de la mort roja
 • Els assassinats de la Rue Morgue
 • La carta robada
 • La caiguda de la casa Usher

 

 

 

LA CRIDA DE CTHULHU  i L’HORROR DE DUNWICH de H. P. LovecraftLA CRIDA DE CTHULHU i L’HORROR DE DUNWICH

Cthulhu, criatura venerada per una secta ancestral, descansa en un somni profund a la ciutat submergida. Però un dia la ciutat emergeix. Ha arribat el moment del despertar d’aquest ésser horrorós? El relat La crida de Cthulhu té un caràcter fundacional pel que fa al cicle dels mites de Cthulhu, del qual també forma part L’horror de Dunwich. En aquest segon relat, ens traslladem a un poble opressiu on una família estranya amaga un secret esgarrifós al graner.

 

 

LA ARAÑA de Hanns Heinz Ewers

Es tracta d’una recopilació dels millors relatLA ARAÑA de Hanns Heinz Ewerss fantàstics i de terror d’un autor censurat durant diferents èpoques tant a Alemanya (país natal) com a altres països. Alguns dels relats que en formen part:

 • La araña
 • La joven blanca
 • La salsa de tomate
 • El reino de las hadas
 • La Mamaloi

 

 

 

Arde, bruja, ardeARDE, BRUJA, ARDE de Abraham Merritt

Tot comença amb les investigacions d’un metge que persegueix la pista de diferents persones mortes en circumstàncies estranyes. La investigació el porta a creuar-se amb una dona molt curiosa, una bruixa, l’afició de la qual és fabricar ninots amb els cadàvers de les seves víctimes.

 

 

 

 

CabalCABAL de Clive Barker

L’Aaron Boone fa temps que pateix uns malsons terribles on es veu a ell mateix cometent uns crims d’allò més atroços. El seu psicòleg, el doctor Decker, el convenç que aquests assassinats han succeït realment. Per tant, l’Aaron sap ara que en el món ja no hi ha un lloc per a ell i deixa que l’infern se l’emporti, vol que la Mort el condueixi fins allà. Però fins i tot la mateixa Mort sembla témer el noi. Així doncs, l’Aaron troba l’únic refugi és a Midian, un terrible i llegendari lloc que acull els semi morts, les races de la nit.

 

 

EL GOLEM de Gustav MeyrinkGolem

Prenent com a punt de partida l’antiga llegenda jueva del monstruós gòlem, un ésser artificial fabricat per un rabí que li insuflava vida mentre l’amagava a la boca d’un tros de pergamí amb una paraula màgica escrita, l’autor teixeix una trama poètica que reconstrueix l’antiga llegenda.

 

 

EL MUÑECO de Daphne de Maurier

Es tracta d’una antologia de relats d’una de les principals autores de novel·la gòtica:El muñeco

 • Viento del este
 • Y ahora a Dios nuestro Padre
 • Gato Doméstico
 • Fin de semana
 • Una diferencia de carácter
 • Y sus cartas se volvieron más frias
 • La lapa
 • Piccadilly
 • Mazie
 • El Valle Feliz
 • Frustración
AnteriorEncomanar la lectura
SegüentNubico. Una nova forma d’accés a una biblioteca virtual
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.