En els temps que corren sembla tota una temeritat obrir una llibreria, de manera que quan s’esdevé un fet d’aquesta magnitud, els bibliòfils i lectors aferrissats no podem fer altra cosa que esbombar-ho i cridar-ho als quatre vents. Així doncs, des de L’escriba ens plau informar-vos de l’obertura, el passat 3 de setembre, de la llibreria Obaga, un fet que aplaudim amb entusiasme.

L’establiment, situat al número 179 del carrer Girona de Barcelona, obrirà de dilluns a dissabte per oferir als lectors entre 6.000 i 8.000 títols en 80 metres quadrats de literatura en estat pur. En les seves prestatgeries s’hi podrà trobar narrativa, assaig, poesia, literatura infantil i juvenil…

Tot i així la llibreria no només pretén ser un espai de compra de llibres, sinó també un espai de diàleg i un lloc on difondre i exposar altres disciplines artístiques a través d’exposicions. Per altra banda, l’Obaga acollirà presentacions de llibres, tallers, clubs de lectura…

https://www.instagram.com/p/BnJDwLgF-A-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

El panorama de petites llibreries i llibreries especialitzades en contraposició a les grans cadenes i establiments a la ciutat de Barcelona és un projecte que agafa embranzida i s’obre pas entre un públic exigent amb criteri que sap allò que vol i que aposta pel petit i atent comerciant. Esperem que l’Obaga tingui una bona acollida i li augurem una llarga vida i un futur pròsper.

Podeu seguir les passes de l’Obaga fent una ullada al seu web, al seu perfil de twitter o bé a Instagram.

AnteriorViatges de pel·lícula. Viatge en cotxe entre Nevada i Arizona (segona volta)
SegüentLa nova versió de ‘Suspiria’ de Luca Guadagnino inaugurarà Sitges 2018
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.