El passat dos d’abril va ser el dia mundial de l’autisme. Per celebrar-ho, us recomanem un llibre molt especial i molt emotiu que parla sobre aquest tema, El niño que quería construir su mundo de Keith Stuart.

El llibre parla de l’Alex, un pare té un fill autista. A causa de la feina i els problemes que tenen amb el seu fill ell i la Jody decideixen separar-se. En Sam, el seu fill té molts problemes per relacionar-se amb el seu entorn a causa de l’autisme. L’Alex, frustrat pel fracàs del seu matrimoni i pels problemes per comunicar-se amb el seu fill, veu un bri d’esperança quan s’adona que al seu fill li agrada jugar a Minecraft, un joc que els premertrà jugar junts i trobar un lloc on comunicar-se i entendre’s.

En moltes ocasions tindreu ganes de riure i en moltes altres ganes de plorar. És una novel·la escrita amb tot el cor i basada en un fet real.

Podeu començar a llegir-lo a la web de l’editorial que l’edita en castellà seguint aquest enllaç.

AnteriorCineclub Vic
SegüentUn saló petitó i passat per aigua
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.