Encara no tens el primer número de la revista L’escriba? Doncs no badis i no deixis escapar la darrera oportunitat!

Aquesta vegada t’ho posem molt fàcil, i és que en 4 passos tindràs la revista a les teves mans. Primer de tot, engega l’ordinador i obre el word. En segon lloc, agafa aire, inspira’t i escriu un microrelat de 5 línies (Arial 12) sobre la temàtica que tu vulguis i, és clar, en llengua catalana. A continuació, envia’ns-el a info@lescriba.cat i ja hauràs guanyat la teva revista totalment GRATIS.

Podràs recollir la revista a la Llibreria Anglada de Vic un cop hagis rebut el nostre correu de resposta confirmant que ens ha arribat el teu micorelat. S’haurà de presentar el DNI (per si hi ha algún trampós) i ja podràs llegir-nos en paper i fer boca per la propera edició.

Tots els relats participants seràn penjats al web en un recull de microrelats per tal que els puguis consultar i llegir tantes vegades com vulguis.

Tens temps fins el 17 de juliol! A què esperes?

warning-145066_640D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de participar en el concurs. L’escriba es reserva el dret de fer públiques les obres presentades en el seu portal, amb la indicació del nom del seu autor.

Els participants podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li reconeix la LOPD comunicant-ho per correu electrònic als responsables del mitjà a info@lescriba.cat.

AnteriorL’ETC tanca temporada amb l’estrena de “Les tres germanes”
SegüentEstrenes cinematogràfiques (19/06/2015)
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.