Max Picard i l’enigma dels dinosaures. Tercera activitat del cicle d’estiu

1809

El proper divendres 17 de juliol a les 8 del vespre a Can Puget de Manlleu es durà a terme la tercera activitat del cicle “Aquest estiu vine a Escribejar”. Aquesta vegada, dedicada als petits de la casa. Es tracta de la presentació del llibre Max Picard i l’enigma dels dinosaures a càrrec de l’autor, Marc Boada.

Sobre el llibre

En Max passa l’estiu a la masia del seu avi. Lluny del laboratori, en plena natura, en un lloc solitari, sembla que té tots els números per avorrir-se mortalment. Fins que un dia, passejant per la muntanya amb els seus amics, troba una cosa que el fascinarà: fòssils de dinosaures! Però a la muntanya també hi ha uns personatges misteriosos, liderats per una científica d’aspecte malèvol. Les investigacions d’en Max el portaran a conèixer el món de la paleontologia i, al mateix temps, el costat fosc de la ciència.

Sobre l’autor

En Marc Boada dissenya i construeix diferents aparells amb rerefons científic per a diferents museus de la ciència.

És presentador del programa de TV3 QuèQuiCom.

L’any 1992 va fundar una empresa anomenada Pèndulum on desenvolupa les seves idees.

 

 

Animeu-vos a conèixer el món d’en Max Picard i els enigmes que ens amaga la ciència.

AnteriorEntrevista a Aida Montoya Esteban
SegüentTekstum o com valorar un llibre a partir de les paraules que genera
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.