El manantial, Catherine Chanter

1412

el manantialQuè passaria si de cop i volta deixés de ploure a Anglaterra i els únics que tenen aigua fossin una parella de jubilats que s’han comprat una casa idíl·lica amb un terreny que conté un pou inesgotable?

Aquest thriller psicològic planteja el conflicte entre els propietaris de la finca, amatents a les restriccions que pateixen els altres ciutadans i alhora víctimes de les mirades de recel i d’enveges que desperten als veïns.

En un estat general de privacions degut a la manca d’aigua,  apareixen les conductes més perverses.

La Ruth, personatge carismàtic i poderós  és convertirà en els ulls d’uns fanàtics religiosos en una dona elegida, sense que ella hagi fet cap més mèrit que ser la co-propietària d’un pou en ple rendiment.

De cop i volta el somni de tota una vida, que havia de ser un paradís,  es convertirà en una presó i  el terreny on hi aflora l’aigua esdevindrà el centre on convegiran els  perills i les malvestats.

Un llibre addictiu.

logo

AnteriorEl llibre de la senyoreta Buncle, D.E. Stevenson
SegüentParc Juràssic. Michael Crichton
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.