Títol: Lo que jode encontrarte un calcetín desparejado
Autor: Nando Abad
Editorial: Roca Editorial

Lo que jode encontrarte un calcetín desparejado és la primera novel·la de Nando Abad, una història lleugera d’humor absurd. L’Andrés és un home extremadament poruc, amb fòbies a tot el que ens puguem imaginar. El dia a dia és un repte de supervivència per a ell i, enfrontar-se a un procés de divorci, encara més. L’Andrés intentarà canviar radicalment la seva manera de ser per tal de recuperar la seva antiga parella i els dos fills, cosa que el portarà a viure situacions i conseqüències inesperades.

L’Andrés és un protagonista absurd i patètic que desperta ràpidament l’empatia del lector. A mesura que avança el llibre, la trama esdevé cada cop més desgavellada i tan absurda que necessites continuar llegint per veure com acabarà. Quan la por a perdre-ho tot eclipsa la resta de pors mundanes, un home esquifit pot arribar a realitzar gestes que mai s’hagués pogut imaginar i embolicarà cada cop més la troca amb conseqüències irreparables, com una cursa desbocada cap a l’abisme.

Agradarà a…

Qui necessiti desconnectar de la feina, pandèmia i demés. És un moment de lectura per aturar els pensaments i deixar-te portar per una història forassenyada i molt divertida.

No agradarà a…

Qui vulgui una lectura seriosa, profunda o enriquidora.

 

Portada

AnteriorAquest divendres 25 de febrer al cinema…
Següent“Som dones, som lingüistes, som moltes i diem prou”, M. Carme Junyent
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.