L’escola Vic Centre va néixer l’any 2008, moment en què la docència s’impartia en casetes prefabricades pel fet que estaven a l’espera de la construcció de l’edifici definitiu que avui dia forma l’escola. L’any 2011 es van iniciar les obres i, poc a poc, els nens de l’escola, han anat tenint accés a les instal·lacions. Malgrat els esforços, l’última part del projecte no es va completar a causa de la crisi. Després de molt de temps, enguany el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Vic han arribat a un acord per habilitar nous espais a l’escola, un dels quals és la biblioteca.

L’escola, que compta amb un projecte educatiu en constant construcció alhora que es va contruïnt l’edifici, vol donar forma a la biblioteca, un espai imprescindible per a qualsevol escola. Per fer-ho ha engegat la campanya “Omplim la biblioteca de llibres”, la qual preveu la col·laboració de la ciutadania, l’escola i el comerç local. Es pretén que personatges il·lustres de la comarca motivin la ciutadania a comprar un llibre a les llibreries de la ciutat de Vic i a donar-lo a la biblioteca de l’escola. La campanya ja ha començat i acabarà el proper 5 de gener. El dia 7 es procedirà a la recollida de llibres a les diferents llibreries participants de la ciutat i seran portats a la biblioteca.

Des de L’escriba volem animar-vos a comar un llibre per als nens d’aquesta escola per tal que puguin gaudir del plaer de la lectura. Compra un llibre i dona’l a l’escola!

AnteriorEl manantial. Catherine Chanter
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.