El manantial. Catherine Chanter. Ed Salamandra.

Què passaria si de cop i volta deixés de ploure a Anglaterra i els únics que tinguéssin aigua fossin una parella de jubilats que s’han comprat una casa idíl·lica amb un terreny que conté un pou inesgotable?

Aquest thriller psicològic planteja el conflicte entre els propietaris de la finca, aliens a les restriccions que pateixen els altres ciutadans i alhora víctimes de les mirades de recel i les enveges que desperten entre els veïns.

En un estat general de privacions degut a la manca d’aigua,  apareixen les conductes més perverses.

La Ruth, personatge carismàtic i poderós  és convertirà, als ulls d’uns fanàtics religiosos, en una dona elegida, sense que ella hagi fet cap més mèrit que ser la copropietària d’un pou en ple rendiment.

De cop i volta el somni de tota una vida, que havia de ser un paradís,  es convertirà en una presó i  el terreny on hi aflora l’aigua esdevindrà el centre on convegiran els  perills i les malvestats.

Un llibre addictiu!

logo

AnteriorMerlí
SegüentLlibres solidaris per a l’Escola Vic Centre
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.