Liberisliber

1501

LiberisliberL’equip de L’Escriba fa dies que va preparant el terreny per poder engegar els motors amb tanta força com sigui possible i és per això que no només seiem davant l’ordinador, sinó que també fem “sortides de camp” per inspeccionar el terreny en què ens movem.

El passat 4 i 5 d’octubre vam assistir a la fira de les editorials independents de Besalú Liberisliber. Un lloc molt recomanable pels amants de la lectura “alternativa”, i amb això ens referim a alternatives als bestsellers que sembla que tant atreuen últimament.

És interessant poder parlar amb persones que viuen el procés de l’edició des de l’inici fins al final. Probablement trobaríem més d’una persona que ens ho comparés amb un part. Els editors independents tenen un amor especial pels seus llibres. Ells són caçadors de paraules i amants de la lletra que tenen un ull molt viu per nous o antics talents i que ofereixen oportunitats a lectures “diferents”. Ells escullen què i qui publicaran i posen fil a l’agulla passant per cada un dels processos que això comporta: disseny, maquetació, edició i, si fa falta, traducció.

Vam tenir l’enorme sort de poder sentir parlar amb autèntica passió diferents experts en el camp i, fins i tot, ens vam poder emportar algun regalet que ben aviat us presentarem!

AnteriorSota la pell àcida. Recital de poesia de Raquel Santanera
SegüentLlibres lliures. Llibres que ni es compren ni es venen
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.