Laura a la ciutat dels Sants arriba a l’ETC de Vic

1981

lauraL’associació Etcètera Teatre presenta aquest cap de setmana l’adaptació teatral de Laura a la ciutat dels Sants en motiu del mes de les arts escèniques dins els marc de VICCC’06.

L’obra de Miquel Llor, reconeguda entre el cànon d’obres de la literatura catalana, explica com a la Laura li canvia la vida quan després del seu matrimoni es trasllada a viure a Comarquinal, una ciutat envoltada per la boira, els carrers silenciosos, els estables, però també pels murmuris de la seva gent, un ambient que poc a poc l’anirà ofegant.

L’ETC ha programat dues representacions: divendres 21 d’octubre i dissabte 22 d’octubre a les 21.30. Es poden comprar entrades anticipades a través de la web de l’ETC o a taquilla el mateix dia. També podeu entrar al sorteig que programa setmanalment L’escriba seguint les instruccions del Facebook i del Twitter

AnteriorEls 4 barres o deixar-s’hi la pell
SegüentLos árabes del mar – Jordi Esteva
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.