L’alternativa comença a fer bullir l’olla per la seva 28ena edició, que se celebrarà del 15 de novembre al 5 de desembre. Enguany, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa torna a la presencialitat, però mantenint el format online dins la plataforma FILMIN que tants bons resultats va donar en la passada edició.

Com a principal novetat, l’Alternativa estrenarà la secció Satèl·lits on Oskar Alegria, Manuel Muñoz Rivas i Carla Simón, tots ells reputats cineastes que han mantingut alguna que altre relació amb el festival al llarg dels anys, ens enriquiran amb els seus coneixements cinematogràfics a través de masterclasses, seminaris i tallers.

La seu del festival tornarà a ser al CCCB conjuntament amb altres espais com el cinema cooperatiu Zumzeig, La Filmoteca i el cinema Maldà.

D’altra banda, lAlternativa Hall ja ha confirmat alguna de les seves seccions a Hall Selecciona i al Hall Cinema Expandit si podrà gaudir de la perfomance cinemàtica en directe De-Coded, d’Eduardo Filippi i Berénice Courtin, que ja estava programada per la passada edició.

Podeu consultar tota la informació i molt més a la web del Festival.

 

Anterior‘Entre maestros’, la classe de ciències perfecta
SegüentEl Festival de Sitges 2021 esmola els seus ullals
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.