L’Acadèmia Eureka ofereix un taller d’escriptura creativa per a nens

2059

cartell granDurant el mes de juliol d’enguany, l’acadèmia Eureka, que té seu a Torelló i Manlleu, oferirà el taller La gran travessa del Nilun taller d’escriptura pensat per a nens d’entre 6 i 13 anys. Enguany, l’objectiu serà que els participants aprenguin a narrar la seva pròpia aventura, en aquest cas, entre les dunes i els misteris de la història de l’Antic Egipte: missatges xifrats, jeroglífics, cocodrils del Nil i arenes movedisses seran alguns dels obstàcles que hauran de superar per poder resoldre l’enigma que se’ls proposi.

Aquesta és la segona vegada que l’acadèmia organitza un taller d’aquestes característiques. El primer, que va realitzar-se l’estiu passat, es va situar en l’Anglaterra del segle XIX i els alumnes van haver de posar-se a la pell d’un detectiu per investigar el robatori d’unes joies amb més de 200 anys d’història. El resultat va ser-ne un llibre escrit pels mateixos nens que van participar-hi.

Per apuntar-se al taller cal dirigir-se a una de les acadèmies, on es donarà informació sobre horaris i preus: a Torelló, al carrer del Pont 1-3 (938504585) o a Manlleu, a l’Avinguda de Roma 92-94 (938506300).

 

AnteriorLa literatura infantil vol. III (poesia)
SegüentAquest divendres al cinema…