La ira del fènix- Rafa Melero Rojo

1582

La ira del fènix de Rafa Melero és una sorpresa, una de las novel·les negres més espectaculars i apreciades dels últims anys. És una La ira del Fènixmostra excel·lent del subgènere policial.

La Policia de Barcelona es troba amb un assassinat brutal alhora que es produeix una estranya desaparició. La relació entre aquests dos fets farà que el grup de policies visquin una aventura totalment inesperada que no només afectarà al cas sinó també a les seves vides. La ciutat de Barcelona serà escenari del desafiament entre la ment criminal d’un psicòpata i els conflictes entre el i el mal

AnteriorOfrena a la tempesta – Dolores Redondo
SegüentJosep Torrent acusat de l’assassinat del vigilant del Museu Dalí de Figueres. Alrevés-Crims.cat ens en dóna tots els detalls a “La sang és més dolça que la mel”
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.