La importància d’explicar contes a L’Escola Bressol Els Picarols de Manlleu

2590

picarolsL’Escola Bressol Els Picarols de Manlleu acull la xerrada Els contes. Per què explicar contes als nostres infants? Com motivar-los en la lectura? dins el cicle “Parlem de…”. “Parlem de…” està dins el servei  “Moments en família”, un lloc de trobada que permet la relació entre infants, adults i professionals per intercanviar experiències i coneixements sobre l’educació dels infants.

 

La xerrada anirà a càrrec de Noelia Vallejo, dinamitzadora de Moments en Família, i Núria Silvestre, directora de la Biblioteca de Manlleu, que parlaran sobre la importància d’explicar contes als més petits i com podem ajudar-los a entrar en el món de la lectura.

 

Els contes. Per què explicar contes als nostres infants? Com motivar-los en la lectura? tindrà lloc el proper dijous 30 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda a l’Escola Bressol Els Picarols de Manlleu. Per assistir-hi cal que inscriure’s enviant un correu a momentsenfamilia@suara.coop o trucant al 93.851.58.61. El preu per a una sessió és de 5€ i hi haurà servei d’atenció als infants per les famílies que vinguin amb els seus fills.

 

AnteriorOda al Dr. Slump
SegüentCineclubVic