La casa de las hojas

1427

Avui us portem un llibre que va molt més enllà d’un grapat de pàgines escrites, perquè, la veritat, és que no totes les pàgines contenen text. El llibre es defineix a ell mateix com a “metalitaratura” perquè a través d’una maquetació original, atrevida i curiosa plasma els esdeveniments que van succeint al llarg d’un l’argument trepidant i fins i tot frenètic. Es tracta de La casa de las hojas de Mark Z. Danielewski. Us en deixem un exemple per tal que ho pugueu mínimament apreciar:

la casa de hojas 005

 

 

 

 

 

 

 

 

També us deixem la sinopsi de la història:

“Will Navidson, un famós fotoperiodista premiat amb el Pulitzer, es trasllada amb la seva família a una casa en l’entorn rural de Virgínia en un intent de salvar el seu matrimoni, seriosament perjudicat pels seus viatges continus i la seva addicció a la feina. A més de Navidson, la família està composta per la bonica ex-model Karen Green i els dos fills petits. Molt aviat, en Will descobreix que la casa presenta una anomalia arquitectònica singular: el seu espai interior és lleugerament més gran que el que hauria d’ocupar segons les seves dimensions exteriors. Aquest és l’arrencada de L’expedient Navidson, un fascinant document que narra els successos esdevinguts a la casa d’Ash Tree Lane, és a dir La casa de les fulles. En Will Navidson intentarà esbrinar quin secret amaga La casa de les fulles, al mateix temps que procurarà posar fora de perill a la seva família. Un viatge per al qual necessitarà tots els mitjans al seu abast, inclosa la del seu germà bessó Tom, un professor universitari i fins a tota una expedició d’espeleòlegs. Mentre en Will i els seus éssers estimats s’enfronten als perills d’aquesta casa encantada , un jove tatuador de Los Angeles, el carismàtic i tendre Johnny Truant, malviu i crema les nits a una velocitat vertiginosa de la mà del seu inseparable escuder, Lude. Les històries de Truant i Navidson s’entrellaçaran gràcies a una troballa que canviarà la vida de tots els personatges inoblidables que travessen aquesta monumental novel·la”.

IMG_20131229_232031

 

Anterior“La fortaleza escondida”, Akira Kurosawa
SegüentEL PUENTE DE LOS ESPÍAS
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.