Kepler 22B és la primera novel·la de la trilogia de ciència-ficció homònima de l’autor A. M. Vozmediano. És una història d’intriga ambientada en una colònia espacial acabada de fundar al planeta Kepler 22B, amb l’objectiu de terra-formar-lo i establir una nova llar per a la humanitat. La protagonista, l’exobiòloga Queen, ha estat l’escollida per investigar una evidència genètica impossible trobada als boscos del planeta: la presència d’éssers humans a 600 anys llum de la Terra. La doctora, desitjant escapar del seu passat, s’embarcarà rumb a Kepler 22B per desentranyar el secret més ben guardat de la colònia amb uns mètodes poc ortodoxos.

És una novel·la trepidant de misteri i ciència-ficció i lleugera que ens mantindrà enganxats a la lectura. Destaca el contrast entre els increïbles avenços tecnològics de la humanitat i el primitiu i perillós entorn natural del planeta, el qual amaga grans sorpreses.

La protagonista, la doctora Queen, és una persona molt enèrgica i constantment desafia l’autoritat. De seguida, es veurà immersa en les intrigues dels màxims dirigents de la colònia i descobrirà uns secrets que podrien posar en perill la continuïtat de l’expedició humana.

Agradarà a…

Qui busqui una novel·la d’aventures, intriga i ciència-ficció que enganxi ràpidament.

No agradarà a…

Als que esperin una novel·la tradicional de ciència-ficció, més centrada en els aspectes científics i tecnològics que en la trama en si.

 

Portada

Anterior“1793. El llop i el vigilant“ de Niklas Natt och Dag
SegüentAquest divendres 2 de desembre als cinemes…
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.