Klagenfurt, una ciutat d’Àustria que no compta amb biblioteca municipal, du a terme una innovadora campanya per tal que els seus ciutadans no deixin de llegir, el projecte Ingeborg.

La seva estratègia ha estat escampar codis QR per arreu de la ciutat mitjançant els quals els ciutadans poden descarregar llibres digitals lliures principalment procedents del projecte Gutemberg. Han posat a disposició dels ciutadans un mapa on poden trobar els codis; els enclavaments no s’han seleccionat a l’atzar, sinó que tenen una relació amb el llibre en qüestió.

Projectes com aquests ens fa plantejar-nos l’avenç de les noves tecnologies i com les bibliotques han d’evolucionar cap a espais d’interacció amb els usuaris d’aquests espais.

AnteriorOdiseo: el retorno
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.