Un any més, des de L’escriba hem volgut organitzar unes jornades d’estiu plenes de cultura. Les jornades d’estiu, com és costum, tindran lloc cada dijous de juliol a les 20.00 h al local social de l’Ateneu de Manlleu i tindrem activitats de tot tipus i per a tots els gustos. Començarem amb Martí Gironell, seguirem amb un trivial de cinema i una tertúlia sobre Star Wars i acabarem amb una sessió de cineclub.

Volem agrair la col·laboració de Columna, Alpha Decay, Papers, la llibreria Contijoch, Pilster, l’hamburgueseria Beibe, la revista El Cinèfil i, especialment, l’Ateneu de Manlleu.

Us deixem amb el programa per tal que pugueu veure amb més detall totes les activitats que us proposem per viure un juliol d’allò més cultural.

Programa

Dijous 5 de juliol
Martí Gironell

El periodista i escriptor català Martí Gironell presentarà la seva última novel·la titulada La força d’un destí, guardonada amb el Premi Ramon Llull d’enguany i un dels llibres més venuts d’aquest Sant Jordi. A continuació signarà exemplars. També hi haurà venda de llibres en el mateix acte.

Hora: 20.00 h
Lloc: Ateneu de Manlleu
Activitat gratuïta

 

Dijous 12 de juliol
Trivial de cinema

T’agrada el cine i vols demostrar tot el que saps? Ara és la teva!

Per participar

Forma un equip d’entre 2 i 6 persones i trieu un nom de grup.
Inscriviu-vos per WhatsApp al 637 58 64 81 o a per correu a info@lescriba.cat

Dinàmica del joc

  • Els participants, per grups i per torns, tiraran el dau. Cada número del dau equivaldrà a una categoria i, per tant, a una pregunta.
  • Tots els grups respondran totes les preguntes fent ús d’unes pissarres.
  • Uns àrbitres prendran nota de les respostes dels grups i portaran el còmput global.
  • Finalment, l’equip que més preguntes encerta, guanya el joc.

Premi

  • Un lot de llibres.
  • Un lot de cerveses Pilster.
  • Un val de descompte per a Papers.
  • Un sopar per a dues persones al Beive.

Hora: 20.00 h
Lloc: Ateneu de Manlleu
Activitat gratuïta

Dijous 19 de juliol
Tertúlia sobre Star Wars + Sorteig en directe

Abordarem el món creat per la saga Star Wars des de diferents punt de vista i a partir de tractar diferents temes sobre els quals es fonamenta.

També hi haurà un sorteig en directe del llibre La última mitologia. El mundo según Star Wars.

Hi participaran Aida Montoya, directora de L’escriba, que dinamitzarà l’activitat i es recolzarà en llibres sobre la saga; Marc Orra, cap de la secció de cinema de L’escriba, que aportarà un punt de vista cinematogràfic; Roger Roca, fan de la saga que posarà una nota menys acadèmica i més centrada en el seu rol com a espectador; Nerea Alfonso i Masumi Mutsuda, els actors de doblatge que posen veu a la Rey i en Kylo Ren a la versió catalana de les últimes pel·lícules.

Hora: 20.00 h
Lloc: Ateneu de Manlleu
Activitat gratuïta

Dijous 26 de juliol
Sessió de cineclub

Projecció de Doctrina: el pecat original i la reinserció, un film del català Joan Frank Charansonnet.

Sinopsi

Un assassí en sèrie que fa més de vint anys que està empresonat rep la visita d’un periodista que té l’encàrrec de publicar un article sobre la vida del reclús. L’espectador resseguirà amb un viatge al passat els moments més impactants de la seva vida del reclús. Alhora, seguirà la seva posada en llibertat i la seva arribada a un petit poble de la Costa Brava, on s’obrirà un debat sobre la reinserció.

 

Hora: 20.00 h
Lloc: Ateneu de Manlleu
Preu: 4 €

AnteriorCrítica de ‘Herditary’
Següent‘Teoría King Kong’, un referent post feminista
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.