Improshow, la crítica

2337

IMG_20151003_213141Crec que ja anàvem condicionades per les opinions d’amics i familiars, i és que Planeta Impro ha ofert espectacles per arreu de Catalunya i la fama de l’Improshow corre com la pólvora. Així doncs, sabíem que ens agradaria i que riuríem un munt. Malgrat tot, crec que no va ser exactament com imaginàvem i per això la sorpresa va ser més grata.

La improvisació no és cosa fàcil, i tot i que hi ha estructures prèviament fixades (si no seria un desgavell), els gags que hi apareixen són 100% fruit del moment, de les frases del públic i de la interacció amb la platea; per cert, molt disposada a posar entrebancs als actors per provar realment la seva capacitat creadora i proposant-los un210114114047_webtngranis repte a cada “impro”.

Malgrat l’exigència del públic, hem de felicitar els actors per la facilitat que tenen per crear gags i històries roca
mbolesques
, per la imaginació, per un gran treball de compenetració entre ells i per sobre de tot, per fer que s’entenguessin tots els gestos i tots els seus moviments amb l’únic suport d’una escenografia nul·la.

Als que us ho vau perdre, només us podem recomanar l’experiència i demanar-vos que hi acudiu el proper 19 de desembre; data què Planeta Impro torna a l’ETC amb un show especial Nadal i amb una masterclass d’improvisació.

 

AnteriorCineclubVic
SegüentiTime, el nou monòleg d’en Peyu
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.