Imagina…

2086

Em dic Anna Prat i Fontseca, tinc 33 anys i sóc mare d’en Guiu de 8 mesos i parella d’en Xevi, un company de vida que em fa créixer, estimar el dia a dia i apreciar els petits detalls que la vida ens lliura.

He de dir que em va costar molt saber què volia ser de gran, però avui sóc mestra d’educació infantil amb menció d’art a l’escola, integradora social i intèrpret de llengua de signes. Amb el temps m’he adonat que el camí que he recorregut tan a nivell educatiu com laboral, ja que tinc una àmplia experiència en el món de l’educació i el lleure i en educació especial, m’han ajudat a sentir-me preparada i valenta per iniciar aquest setembre el projecte “Carantoines, Mare de Dia a Tona”, ja que em permet ser la mestra i la mare que visualitzo en el meu ideal i al mateix temps m’ajuda a conciliar la vida laboral i familiar tan de la meva família com de les famílies que confien ja en aquest projecte. Però, què és una mare de dia? Doncs una educadora professional que acull infants de 0 a 6 anys a la pròpia llar adaptada i equipada, amb un màxim de 4 alhora, amb la finalitat de preservar un tracte proper amb les famílies, tot adaptant horaris, i fent que sigui més senzill atendre, observar i identificar les veritables necessitats educatives i emocionals de cada infant i donant-los així una resposta de qualitat. Per tant, d’això treballo i d’això n’aprenc dia a dia.
IMG_0236[1]

Diuen que res és en va si es té present cada aprenentatge, i per aquest motiu vull formar part d’aquesta gran iniciativa de L’escriba tot recomanant, des de la meva humil experiència i formació, contes, llibres i àlbums il·lustrats per a infants. Avui que m’estreno us aconsellaré un un bloc : Imagina…

Aquest bloc, que vaig descobrir quan estudiava a la UVIC gràcies a la Vanessa Amat, el dinamitzen els professors del Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. És un bloc on es poden descobrir contes, rondalles, faules, àlbums il·lustrats, poemes, revistes, entrevistes a escriptors, altres blocs relacionats, projectes literaris, recursos online, etc. amb la seguretat que tenen una base pedagògica i literària seleccionades pels millors professionals del sector.

Entreu, remeneu i descobriu-lo.

AnteriorAquest divendres…
Següent“Los girasoles ciegos”, Alberto Méndez
Avatar photo
Em dic Anna Prat i Fontseca, tinc 34 anys i sóc mare d’en Guiu, nascut el 23 de desembre del 2014, i parella d’en Xevi, un company de vida que em fa créixer i estimar el dia a dia i apreciar els petits detalls que la vida ens brinda. He de dir que em va costar molt saber què volia ser de gran, ja que sóc mestra d’educació infantil amb menció d’art a l’escola, integradora social i intèrpret de llengua de signes. Amb el temps m’he adonat que el camí que he recorregut tan a nivell educatiu com laboral, ja que tinc experiència en el món de l’educació i el lleure i en educació especial, m’han ajudat a sentir-me preparada i valenta per iniciar aquest projecte amb confiança i seguretat: “Carantoines, mare de dia a Tona”. Neix el setembre de 2015, ja que em permet ser la mestra i la mare que visualitzo en el meu ideal i al mateix temps conciliar la vida laboral i familiar tan de la meva família com de les famílies que confien i confiïn en aquest projecte. I amb aquest projecte al damunt, se'm convida a escriure a L'Escriba cada quinze dies sobre el que més m'agrada: criança, infància, educació, literatura infantil, activitats i experimentacions sensorials i altres temes relacionats.