És temps de castanyes, de moniatos i de panellets, però també és temps de morts. Per això, i per la forta influència de la festa americana de Halloween, en aquestes dates és molt típic veure pel·lícules de por sota la manta i a la vora del foc. Així doncs, hem volgut fer una selecció de pel·lícules de por que podeu trobar a Netflix. Només ens queda desitjar-vos una bona i terrorífica castanyada.

Verónica

Aquesta pel·lícula espanyola de Paco Plaza està inspirada en una història real que va tenir lloc al barri de Vallecas a la dècada dels 90. Després de fer una ouija amb les seves amigues, una adolescent anomenada Verónica és assetjada per unes terribles presències sobrenaturals que amenaçaran la integritat de la seva família.

 

Sleepy Hollow

A Sleepy Hollow fem el salt a l’America del segle XVIII. En el film, Ichabod Crane (Johnny Depp), és un investigador de Nova York que utilitza mètodes molt moderns per resoldre les seves investigacions, és enviat a Sleepy Hollow, un poblet on ha de descobrir què hi ha de veritat en la llegenda d’un genet sense cap que te atemorida la població local. Serà una llegenda o serà veritat?

 

No respires

Uns joves creuen trobar l’oportunitat de cometre el robatori perfecte. El seu objectiu és un cec que amaga milers de dòlars. Sembla fàcil, oi? Doncs les coses es posaran molt lletges tan bon punt entrin a casa seva, ja que estaran atrapats i la seva missió passarà a ser la de sobreviure i desfer-se de les urpes d’un psicòpata la vida del qual està plena de secrets d’allò més foscos.

 

El orfanato

La Laura s’instal·la amb la seva família en un orfenat en el que va créixer quan era petita. El seu objectiu és obrir una residència per a nens discapacitats. L’ambient de la casa transporta al seu fill a deixar-se portar per la fantasia. Els jocs infantils del seu fill porten la Laura a pensar que a la casa hi ha alguna presència que amenaça la seva família.

 

El ritual

Un grup d’amics de la universitat es reuneix per emprendre un viatge de senderisme pels monts de Suècia, amb la finalitat de rendir homenatge a un d’ells, mort de forma violenta. Quan s’internen en el bosc, una presència els assetja.

 

 

 

Anterior‘Feliçment sóc una dona’, Maria Aurèlia Capmany
SegüentAquest dijous al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.