En marxa el Festival Temporada Alta

1899

Temporada Alta

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, els carrers de Girona i Salt s’omplen de públic que desfila fins als seus teatres per presenciar les representacions i actuacions que omplen el programa del Temporada Alta. El festival ha estat reconegut com “el millor  de l’Estat Espanyol” i està recorrent el camí per acostar-se als grans festivals teatrals a nivell europeu.

El Temporada Alta agrupa espectacles per a tots els públics, des dels més petits de la casa fins als amants de la música, del drama, de la comèdia… A més a més, brinda la possibilitat de veure en escena grans i reconeguts noms però també de descobrir nous talents.

Aquest any, la seva agenda compta amb espectacles com Terra Baixa, Dones com jo, Llibràlegs, Bombollavà, Adrià Puntí o Concerts per a nadons.

Nosaltres ja en tenim entrades. I vosaltres? No us perdeu el festival Temporada Alta.

 

AnteriorEls Jocs de la Fam, ficció o realitat?
SegüentParticipa al concurs de booktrailers!
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.