El dimecres 29 de juny, el Festival Cinema a la Fresca de Manlleu enceta la 12a edició, una mostra que enguany oferirà cinc sessions de cinema els dimecres als jardins de Can Puget de Manlleu i una sessió extra el dijous 29 a la plaça del Mercat Municipal. Abans de la primera sessió, el dimecres 29, es farà també la inauguració de l’exposició Art & Cinema, de Carles Gañarul (Ganya): treballs fets a llapis que recreen personatges i situacions icòniques del cinema modern i que es podrà visitar fins al 31 de juliol.

El Festival Cinema a la Fresca de Manlleu ofereix tots els dimecres el seu format característic: sessions de cine acompanyades de sopars temàtics i servei de bar gràcies a la col·laboració de les empreses de Manlleu Sambucus i Kom Beer. A les vuit del vespre s’obriran les portes i se serviran els sopars, i les projeccions de cinema començaran a les deu de la nit. L’entrada té un preu de 3€ (2€ amb Carnet jove) i l’entrada amb el sopar té ubn cost de 9€ (7€ amb Carnet jove).

El cartell d’aquest any és obra de la manlleuenca Raquel Vila Arisa, qui a través del seu projecte artístic, Lapa Brava, crea les seves il·lustracions des de les illes Açores, on resideix des del 2014. És graduada en Art i Disseny per l’Escola Massana de Barcelona.

 

Programació Festival Cinema a la Fresca 2022

Tots els dimecres, a partir de les 20:00 h, sopar temàtic. Projecció a les 22.00h

📅Dimecres 29 de juny
19.30 h. Sala d’Exposicions de Can Puget. Inauguració exposició Art & Cinema, de Carles Ganya.
Lamb (Valdimar Jóhannsson, Islàndia-2021)

📅Dimecres 6 de juliol
Curt + El perro Mongol (Byambasuren Davaa, Alemanya-2005)

📅Dimecres 13 de juliol
Nunca, casi nunca, a veces, siempre (Eliza Hitman, EUA-2020)

📅Dimecres 20 de juliol
Divino amor (Gabriel Mascaro, Brasil-2019)

📅Dimecres 27 de juliol
Mad Max: Fury Road: Black & Chrome (George Miller, Austràlia-2015)

📅Dijous 28 de juliol
Plaça del Mercat Municipal. El niño que pudo ser rey (Joe Cornish, Regne Unit-2019)

AnteriorCINECLUB VIC. It’s a Summer Film!
Següent“Escuadrón”, Brandon Sanderson
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.