Tim Sanders juntament amb Andreu Cunill han escrit dos volums de Les meravelloses aventures de… El Volum dedicat a la Sra. Jazz i el Sr. Blues i el volum dedicat al Sr. Soul. Aquestes 13 il.lustriacions originals corresponen al llibre: Les meravelloses aventures de la Sra. Jazz i el Sr. Blues. Tots els dos llibres estan editats per l’editorial barcelonina 66rmp. L’exposició romandrà a l’Espai Cultural Canigó de Muntanya de Llibres fins el 28 de setembre. 

 

El dissabte 15 de setembre coincidint amb el Mercat de Música Viva, els autors seran a la llibreria a les 6 de la tarda per presentar tant l’exposició com el llibre.
Les meravelloses aventures de la música negra és una de les activitats permenents inclosa
dins el programa oficial del Mercat de Música Viva.

Andreu Cunill i Tim Sanders

Andreu Cunill és un reconegut crític musical. Després del seu llibre Espíritus en la Oscuridad, aquesta és la seva segona incursió en la literatura infantil després Las Maravillosas Aventuras del Sr. Soul. Per la seva banda, Tim Sanders és un excepcional il·lustrador britànic, col·laborador en diversos mitjans de col·laboració i prestigiós dibuixant. Aporta unes vinyetes espectaculars, i la seva unió amb Cunill ha generat un tàndem creatiu espectacular.

On? 

Espai Cultural Canigó de Muntanya de Llibres
C/ Jacint Verdaguer, 31 de Vic
Del 1 al 29 de setembre de 2018
De dimarts a dissabte de 10.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.00 h
Entrada lliure i gratuïta.
Dissabte 15 a les 18:00 trobada amb els autors

Anterior‘Activitats per al desenvolupament de la intel·ligència emocional en els nens’, un munt de propostes per ajudar-los a créixer emocionalment
Següent‘Book challenge’ de setembre, novel·les de ciència-ficció
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.