Hi ha tota una generació arreu del món que ha crescut i ha quedat marcada per la factoria Disney. Per això, i perquè la història i difusió del cinema d’animació no hauria estat la mateixa sense Walt Diseny, avui us vull recomanar l’exposició “Disney. L’art de explicar històries”, una exposició que es va inaugurar al Caixafòrum el passat 23 de març i que romandrà oberta fins al 24 de juny.

 

Pel que he pogut veure al web del Caixafòrum Barcelona, intueixo que l’exposició està dedicada a mostrar una recopilació del material original que ha inspirat la trajectòria dels estudis Disney especialment en els seus inicis, basats en l’adaptació de grans contes clàssics, episodis mitològics i històries universals com Merlí, Blancaneu, La sireneta, Hèrcules, Pinotxo, El llibre de la selva, etc.

“SEMPRE HE TINGUT L’ESPERANÇA QUE LES NOSTRES PEL·LÍCULES PORTESSIN EL PÚBLIC A RELLEGIR LES NARRACIONS ANTIGUES I ELS MITES, A CASA O A L’ESCOLA.”
WALT DISNEY

 

AnteriorActivitats Biblioteca Municipal de Manlleu – ABRIL
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.