Aquest espectacle girarà al voltant del Dia de la Dona totalment fet per dones i per a dones. T’ho perdràs?

Sinopsi

El dissabte 9 de març, un dia després del Dia Internacional de les dones, a l’ETC, tindrem l’oportunitat de veure en primícia Unheimlich d’Irene Vicente; un espectacle no estrenat i encara en procés de creació. Una proposta diferent i arriscada que ens portarà a reflexionar sobre la figura de la dona.

Unheimlich vol ser una revisió del nostre comportament com a espectadors davant els cossos exhibits en el que entenem con a “Art”. A partir de 4 intèrprets amb 4 corporalitats lleugerament distants del cànon femení habitual, aportem una revisió d’aquestes corporalitats governants. Ens qüestionem on queda la ètica i la intimitat en aquestes representacions i què fa que l’art es sublimi i transcendeixi en aquells elements que no són permesos en la nostra quotidianitat. Un espectacle que parla de les dones fet exclusivament per dones.

Després de la funció hi haurà un col·loqui amb la companyia.

Quan? 

Dia: 09/03/2018
Hora: 21:30h
Durada: 50 minuts
Gènere: dansa i moviment
Lloc: Espai ETC de Vic

AnteriorFestivals Negres
SegüentCrítica de Roma, d’Alfonso Cuarón
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.