Avui, com a novetat editorial, us portem la darrera publiació d’Éric Veillé, traduïda per Isabel Obiols i editada per Blackie Books. Així doncs, com que el tema no se’ns pot escaure millor, us deixem amb la sinòpsi per tal que la tornada a l’escola us sigui una mica més divertida:

On van les mestres quan es pon el sol?
Per què les directores sempre patrullen pel passadís? 
D’on vénen les substitutes? I els nens nous, ¿on s’asseuran?
Com aconsegueixen les cuineres fer menjar per a tants nens? I per què no ens donen patates fregides quasi mai?
Quins misteris amaguen les excursions escolars?
I les faltes d’ortografia, ¿per a què serveixen?

Les respostes a totes aquestes preguntes i a moltes d’altres són en aquest llibre. Nenes, nens, pares i mares, mestres, habitants del cole… per fi coneixereu ELS SECRETS L’ESCOLA, ¿esteu a punt?

«Els secrets de l’escola» és el primer llibre infantil que dibuixa un retrat dels misteris de l’escola i els seus habitants. Per a tothom que cada dia ha d’anar al col·legi (o hi va anar durant molts anys): alumnes, professors, directors, conserges, substituts… i els nouvinguts! Tothom és protagonista d’aquesta història plena de descobriments increïbles, imprescindible per reprendre la rutina de les classes amb molt bon humor. Una eina pedagògica per humanitzar el món dels professors i apropar-lo als alumnes que milers de mestres francesos ja han recomanat.  

Si us ha agradat tant com a nosaltres i si esteu intrigats, podeu comeprar-lo des del web de Blackie Books.

Feliç tornada a l’escola a tothom!

Anterior1714. Alfred Bosch
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.