Els usuaris de l’abonament podran gaudir de més d’un centenar d’estrenes a l’any, tantes vegades com vulguin.

Els nous abonaments es poden adquirir durant tot l’any al preu de 190€, però fins a finals del mes d’agost hi haurà 1.000 abonaments per només 65€. Es poden comprar a través del TRESC i la taquilla de Cinemes Girona (Girona, 175). Un cop acabi el mes d’agost, l’abonament continuarà a la venda a la web del TRESC, però al preu normal de 190€.

Si el compreu online podeu beneficiar-vos del BONUS CULTURA gràcies a l’Ajuntament de Barcelona. Això suposa una rebaixa afegida de 15€ sobre els 65€. Per tant, qui compri l’abonament al web del TRESC tindrà la possibilitat d’adquirir-lo per 50€ més 1,5€ de despeses de gestió. Una ganga!

Un curt per celebrar la litúrgia d’anar al cine

Amb l’objectiu de convidar la gent a tornar a les sales, els Cinemes Girona han encarregat al cineasta Rubén Seca el curtmetratge Les empremtes de la llum, en projecció des del 9 de juliol sobre l’experiència única i incomparable d’anar al cinema. La idea és rodar un curt cada any, dirigit sempre per un talent emergent.

Rubén Seca (1991) va estudiar la Diplomatura de Direcció de Cine a l’Escola de Cinema de Barcelona (ECIB). Allà hi va realitzar una gran quantitat de curtmetratges: RAmén (2019), Finca Règia (2020) o Esculpiendo en la memoria (2018). Aquest últim va aconseguir més de 80 seleccions en festivals i 15 premis. Actualment, Seca prepara el seu primer llargmetratge documental titulat Los Cangrejos.

 

portada

AnteriorAquest divendres al cine…
Següent“Fòrvid”, d’Elena Bartomeu
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.