Els Cinemes Sant Cugat acolliran, del 2 al 5 de maig, la 5a edició del Sant Cugat Fantàstic, festival de cinema fantàstic i de terror.

El passat 26 de març es va presentar el festival de forma oficial, i tot i encara que hi ha moltes incògnites, un dels temes principals d’aquesta edició seran els extraterrestres amb motiu 40è aniversari de l’estrena d’Alien, una pel·lícula de Riddley Scott. És per això, que es projectaran tres films als voltant d’aquesta temàtica. La més destacada és After the lethargy, del director santcugatenc Marc Carreté. Pel que fa a la resta de projeccions del festival, els espectadors hi trobaran, entre d’altres, premieres catalanes i films arribats d’Estats Units i, fins i tot, del Japó.

Els curtmetratges continuaran presents en aquesta nova edició i arribaran de la mà dels els directors Ángel Gomez, Juan de Dios Garduño, Alvaro Rodriguez i el duo Toni Pinel i Cris Gambín, els treballs dels quals competiran amb d’altres curts pel Premi CreaNova al Millor Curt dotat amb 500€.

Com a novetat, les nits de divendres i dissabte i davant dels cinemes, s’instal·larà una pantalla gegant on es projectaran continguts fora de competició.

Des de L’escriba seguirem el Sant Cugat Fantàstic molt de prop i us informarem de totes les novetats.