Jim Allen és un escriptor d’èxit que se’n va a viure un temps a un poble tranquil amb l’objectiu d’aconseguir inspiració de cara a la seva nova novel·la. El que no sap és que Point Spirit no serà l’oasi de pau que esperava. L’enterrament de la filla petita de les germanes Morelli sembla el detonant d’un seguit de fenòmens qualificats innocentment de “mala sort”. L’escriptor, juntament amb el metge i el pastor de l’església, seran els encarregats de descobrir l’origen de les catàstrofes que assoten els habitants de Point Spririt. L’origen de tot sembla estar relacionat amb una ombra fosca que habita a la casa de la família Morelli.

El que susurra és un thriller de misteri que en alguns moments podríem qualificar de terror (em temo que sóc una persona difícil d’espantar). Fenòmens paranormals, passats truculents, secrets i molt d’odi i venjança són els ingredients principals d’aquesta història. La novel·la està construïda amb una trama ben lligada, en alguns moments previsible i en d’altres inclús massa rebuscada, que culmina amb un gir increïble al final. Els personatges, tot i seguir alguns dels clixés més típics de les novel·les de terror, estan molt ben desenvolupats i arribes a empatitzar amb ells. Les escenes més impactants de l’obra són els terribles enfrontaments paranormals que pateixen els personatges, revelant les seves pors més secretes i els seus sentiments més íntims, sobretot culpa i remordiments.

Agradarà a…

Als amants dels fantasmes, dels entorns rurals carregats de misteris. També als que no creguin en les casualitats i tinguin ganes de resoldre el misteri de Point Spirit.

No agradarà a…

A les persones susceptibles. Tampoc atraparà a les que prefereixin evitar els moments de terror.

AnteriorCINECLUB VIC. Happy End
Següent‘El arte de la cocina francesa’, Julia Child, Louisette Berthole i Simone Beck
Avatar photo
Bibliotecària d’origen i programadora de professió. Busqueu-me entre llibres, davant de l’ordinador o estirada al sofà (refugiada sota la meva manta). No sóc gaire selectiva però com més acció, misteri i màgia hi hagi, molt millor.