Aquest dissabte dia 13 d’abril, amb la diada de Sant Jordi traient el cap, Vic celebrarà una nova edició del Mercat del Ram, una de les cites més esperades i emblemàtiques de la capital osonenca.

Aprofitant el Mercat i l’afluència de públic que atrau, els diferents agents del sector en l’Àmbit de la Lectura del Pla d’Acció Cultural, impulsat per l’Ajuntament de Vic han volgut engegar un Sant Jordi anticipat, de manera que la ciutat acollirà quaranta escriptors i il·lustradors que signaran i dedicaran les seves obres. Hi assistiran escriptors com ara Irene Solà, Víctor Sunyol, Rafel Nadal, Víctor Amela, Marc Artigau, Eva Baltasar, Jordi Cabré…

Els visitants podran gaudir de la lectura a la parada que han muntat els llibreters de Vic a la Rambla del Passeig i ho podran fer des de dos quarts d’onze del matí fins a les dues del migdia i des de les cinc fins a les vuit de la tarda.

Malgrat que és el primer any que es du a terme aquesta campanya, la idea és que es pugui repetir en futures ocasions i que tingui continuïtat.

Anterior‘Madeline’, de Ludwig Bemelmans
Següent‘El hombre de tiza’, la primera novel·la de C.J. Tudor
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.