El documental Four Seasons in a Day rodat a la frontera entre Irlanda i Irlanda del Nord i dirigit per la directora belga Annabel Verbeke inaugurarà el festival. El film és una crítica a les conseqüències del Brexit i reflexiona al voltant de temes com la identitat i el sentit de pertinença al territori.

La programació la completen els curtmetratges a competició de les tres categories principals: Osona, Nacional i Internacional, que sumen un total de 45. Les projeccions es duran a terme al Teatre Municipal de Manlleu i a la plaça de les Dones del Ter.

El jurat està format per Gilbert Arroyo, responsable de continguts de Mediapro Studios; Carla Linares, directora i actriu; i Miquel Escudero, periodista i crític cinematogràfic. Per segon any consecutiu, el MFF comptarà també amb un jurat jove format per Helena Durban, Níger Tous i Sílvia Ballesteros en seran els membres.

La pel·lícula Libertad, de l’osonenca Clara Roquet, tancarà la 20a edició el diumenge dia 10 a les 19 h al Teatre Municipal. La sessió comptarà amb la presència de la directora, ja premiada al festival el 2017 pel seu curt Les bones nenes.

Trobareu tota la programació disponible al web del Festival: www.manlleufilmfestival.com

 

Portada